Wij zijn Ine en axana

Ik ben Ine Sobrie, een trotse mama van 3 kindjes. Ikzelf ben opgegroeid in Otegem. In 2007 studeerde ik af als bachelor in de vroedkunde aan de katho te Kortrijk. Ik had het geluk een tijdje te mogen werken op de materniteit in Kortrijk. Dit was een leuke tijd waar ik veel dingen heb bijgeleerd maar waar ik ook gemerkt heb dat het contact met kinderen en ouders tegenwoordig heel beperkt is. Daarna kwam ik op de dienst neurologie terecht als A1 verpleegkundige waar ik 7 jaar heb gewerkt. Van kleins af aan was het mijn droom om iets met kinderen te doen. Toen ik zwanger was van mijn derde kindje kwam dit verlangen meer en meer om niet alleen in mijn vrije tijd maar ook beroepsmatig met kindjes bezig te zijn. Zo zijn de plannen ontstaan om een eigen kinderdagverblijf te starten.

Ik ben axana laperre, mama van een kindje geboren in januari 2019. Ik ben leergierig en leer dus enorm bij van Ine, die reeds meer praktische ervaringen heeft opgedaan. ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en kreeg de kans tijdens mijn studieperiode hier stage te kunnen lopen. daarna ben ik hier blijven 'plakken'. Ik hou ervan om met kinderen bezig te zijn: de liefde en warmte die je ervan krijgt, de dankbaarheid van de ouders,.. Zelf kom ik ook nog eens graag als een "zotte doos" uit de hoek. 

Wij volgen regelmatig bijscholingen en vormingen om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen omtrent kinderopvang. Gedurende bepaalde tijdstippen in het jaar krijgen studenten de kans om stage te doen bij ons in het kinderdagverblijf. Ze staan steeds onder toezicht van een van ons.